Välspenderad ledig dag!

Ja, lite i alla fall. Gick upp vid nio, slappade, handlade och åt frukost framför datorn (brukar jag dock göra hos pappa, stationära datorer äger lap tops ibland). Sen lyckades jag faktiskt öppna böckerna och börja jobba. Tillåt mig visa EXAKT hur vacker syn det var:

image15

Seriöst, man kan ju bli deprimerad för mindre.
 
Nåväl, pulade lite med ovanstående och snackade med chefen, hon sa att jag var välkommen in till jobbet för det var en hel del att göra. Dvs, att jag tackade ja på studs ( vad som helst som inte är skola) och räknade minuter tills det var dags att gå hemifrån. Vid ett rafsade jag med mina träningskläder och stack.
Dock inte direkt till jobbet. Nej, se jag klantade mig iförgår natt och drämde glasögonen i golvet så att ena glaset hoppade ur. Visst, jag använder dem bara på kvällen/natten så det var ju ingen panik men jag var ju sådär lagom glad. I vilket fall så fick jag helt enkelt smita förbi Synsam på vägen (eloge till personalen där som satte ihop dem på två röda). Sen var det raka vägen till Avant.
Tiden sprang iväg! Kanske var det för att jag hela tiden hade något att göra, kanske för att jag skulle vara tvungen att gymma efteråt och kanske för att jag visste att histroian låg därhemma och bara väntade på att jag skulle sätta klorna i den (om det nu inte är tvärtom). Men i vilket fall var det skönt att tänka på annat och tjäna lite pengar :P

Gymmet...det var inte kul. Visst, det brukar bli kul när jag väl kommer dit men nu gick det bara inte. Istället för att bara cykla räknade jag minuter, ja t.o.m sekunder tills det skulle vara klart. Ingen motivation någonstans. Typiskt -.-´
Nåja, gjort blev det och ja, jag är stolt över att jag faktiskt gick dit ^^
Duktig Sara

...om jag nu bara kunde vara så duktig med historian också...><
Ja, det är värt ett försök.
Ha en bra kväll!

Biologi: labbrapport

Sista jag behöver göra i biologin nu, dvs. skriva en försenad labbrapport ( vi ska inte ens gå in på antalet veckor) och sedan maila den till Mr. DuPriest. Sen är jag klar, helt klar, med biologi B kursen. Känns skönt.
Å andra sidan är Dupriest lätt en av de bästa lärarna jag haft och jag kommer sakna honom. Samt att biologi är en kul kurs (hade haft roligare om inte motivationen trytt) och att jag kommer läsa biologi senare i livet. Ska bara jobba lite först ;)

Annars har det varit en helt ok dag. Började med bild, den sista någonsin, och jag fick rita klart min fina kamel ^^
image13
Vet inte om jag nämde att jag faktskt fick MVG i bilden ^^
Såhär var det:
Jag ritade en parafras precis som läraren sa, dvs en bild som vi gör om utefter oss själva. Jag valde Nattvarden och ritade den i samma stuk som en serie, med kaniner istället för människor. Den blev riktigt bra och alla som jag kände sa att den var mycket bra. MVG tänkte jag och traskade glad i hågen in på bilden...där jag fick en smocka i ansiktet. Hon sa: Plagiat, inte personlig, schablon mässig och alla andra fula elaka ord som man kunde tänka sig. Fy vad ledsen jag blev. De där kaninerna är så när personligt som man kan komma för mig. Det är min signatur. Men det ville inte hon höra talas om. Sedan dess har jag avskytt henne...dock gjort en del extra uppgfter och verkligen försökt teckna/måla som hon sagt åt mig. Nu på slutet verkade hon nöjd (dock avskydde hon fortf. mina kaniner!) och jag fick tillslut MVG. Gött mos. Dock kommer jag aldrig mer vilja ha bild som ämne. (Ska jag utvecklas får det bli självstudier.)
Nå, det var bilden det. Efter det hade vi svenska (sista sv-B lektionen ever) och gympa. Vi spelade minitennis. Det var riktigt roligt ju, men oj, vad jag fick anstränga mig för att inte drämma i som jag gör i badminton. X)
Nå, sen var det pasta med köttfärssås i skolan (mmmmmmums) och sedan var det dags för mig och Ester att vara nyttiga och leta upp DuPriest för att få tag i instruktionerna till labben (som jag nu ska vara duktig och skriva efter att ha scannat och redigerat bilder :P)

Lovade ju att lägga in en bild på halsbandet jag fick av Jonathan också så här har ni det också:
image14

Fint va! ^^

Have a nice day all you dudes and dudettes!


Godmorgon

Passar på att slänga in ett liten uppdatering när jag ändå sitter framför datorn och inta kan komma på något vettigt att göra de kommande 10 minuterna innan jag behöver gå till skolan. (I REGNET)

Skulle ge en bra del för att få lägga mig och sova igen, ögonen går nästan igen av sig själva. Det var en himla tur att pappa bullrade på imorse för annars hade jag inte vaknat. Hade stältl klockan men glömt sätta på den. Tatam, IQ - fiskmås!

Det blev aldrig någon historia igår så nu har  jag att göra i tre dagar framöver (inlämning senast 29.02.02, 23:59:59). Skiiiiit kul!

Tänkte ta och berätta om varför jag kallas för Lufsen men jag behöver kolla en smärre detalj med mamma innan kom jag på (vill ju inte skriva helt åt helisingfyr) så det får vänta tills lite senare.

Woops, nu måste jag ila, men Ni får ha det gött. Hoppas Ni är pigga som laxar inför den "fina"dagen!

Fri som en fågel!

Aldrig mera, aldrig mera behöver jag sätta mig på ettan och åka ut till Östra. Jag är helt och hållet fri från sjukvården! Wohoo!!
Nini sa mer bestämt att om det behövdes så fick jag gärna ringa så kunde de fixa något men annars skulle jag helt enkelt ha ett bra liv! ^^ Jag är sååååå glad!
Fick även titta på mina journaler, shit va kul. Jag menar visst, det var ju inte humor någonstans men det var ändå tillägg till mina egna dagböcker som jag har hemma och så fick jag läsa lite om hur de såg på mitt agerande, jag hade ju min fixa ide om hu jag var. Även om det inte var så mycket känslor inblandade från deras sida, mer bara konstateranden, så var det skönt att få titta på det.
Minnen är minnen.

Stack till stan efterår och köpte en jacka, skulle skaffat en bolero också men de var slut i min storlek :( Synd, för de var riktigt snygga. Hade behövt en svart får att kompletterna min gråa.
Nåja, jackan var fin. Väldigt fint axelparti och en snygg V-ringning, helt kär i den översta delen. Bara hoppas att det ska bli bra väder så jag kan ha den på mig också :P
Bara för att så finns den inte på H&M:s hemsida X) Typiskt!
Men jag kan lägga upp en bild som är nästan som den:

image6
Det mesta stämmer utseendemässigt längst upp. Sedan är inte designen den samma vid bältet och nedåt men längden stämmer ganska bra överens. Tja, det blir helt enkelt för Er att se sedan när det blir lite varmare.
Nu är det bara skor kvar att fixa.
*suck*
Det är åttio ggr svårare att hitta skor eftersom jag behöver några som:

1. Går att gå långt och snabbt i
2. Är snygga
3. Inte belastar mitt knä på fel sätt, dvs att de behöver en bra och fast sula

Det lutar åt att jag får åka till Bekväma Skor men deras skor är svindyra så det är inget jag längtar efter.  Köpte ett par skor på Din sko för ett tag sedan men jag tror inte det blev så bra för de verkar vara för små. Fråga mig inte varför men de satt bra i affären :S

Funderade som sagt på att plugga historia men jag tror inte att det blir så mycket av med det för jag är ganska så trött i huvudet. Tror att all press från biologin bara släppte efter skolan.
Nåja, jag har babblat på nog...ska städa rummet och läsa lite och så får vi se sedan.
Ciao


Sista biologi provet

Ja, i alla fall sista någonsin på Hvitfeldtska. Sen blir det förmodligen x-antal till med tanke på att jag planerat söka till biologi linjen på GU. Men, men, det var värt att fira med Lindor choklad och massa varm oboy (choklad addtict ^^).
 Så värt att må illa nu X)

I vilket fall...pluggade som ett djur igår kväll, precis som nästan hela klassen. Tycker alltid det är lika roande att se halva klassen på msn ha upptaget symboler och prov utskrivet intill sin status :P
Intresseklubben antecknar.
Provet var ganska så svårt, det var alldeles för mycket om nerve impulses och alldeles för lite om reproduction om ni frågar mig...men jag har ju också tankarna på sånt alldeles för ofta :P Tack hunny X)

Speaking of which. Jag och Jonathan firade tre månader nu i söndags (kan inte fatta att det bara är så kort tid för det känns som om vi vart ihop mycket längre). Jonathan tyckte att vi kunde fira eftersom det faktiskt var 1/4 år så han hade köpt en liten flaska champange och anton berg choklad (najs, choklad igen :P)! Sen låg vi bara och myste i min säng och pratade om den första kvällen han sov hemma hos mig.
För er som inte vet så hade han fastnat på centralen mitt in natten och loggade in på msn för att ha ngt att göra i typ 1.5 timmar. Jag kunde inte sova (satt på msn jag med) så jag sa att han kunde komma över (ja, jag hade nobbat honom innan så jag vet faktiskt inte vad som flög i mig). Han kom vid två (lyckades hitta OCH komma ihåg koden trots att hans mobil dog när han var fyra-fem minuter bort...nice work) och vi spenderade hela natten i min säng. MEN vi hade inte sex. Vi låg och pratade och skrattade tills typ 04. Sen halv sov vi 20 minuter och sedan låg vi helt tysta och bara myste, kramades osv. Hehe, både var lika nervösa, ingen visste hur den andre skulle reagera osv. Jag vet att min puls var uppe i 40 000 och adrenalinet var på topp. Det var en himla härlig natt. Kommer minnas den exakt känslan så länge jag lever.
Älskar dig så mycket Jonathan, kommer för alltid att vara vid din sida!

Melodifestival kväll hann vi också med i helgen. Pappa och Elisabeth var bortresta så vi bjöd över lite folk; Jonas, Thomas, Adde, Malini och Anna. Det var riktigt roligt, kanske för att melodifestivalen var det vi brydde oss minst om :P Det blev TV-spels fighter och en hel del musik, skratt och tjatter. Behövdes mitt upp i all skolstress ^^
Very nice!

Tja, vad ska man mer säga då. Ska ut til Östra om några minuter för att snacka lite med överläkaren och läsa mina journaler. Har ju redan haft avslutande samtal med Mia men det behövdes tydligen med Nini också. Hon vill dock att jag kommer på regelbunden koll typ var 4:e månad tillsvidare men det kan jag nog överleva ;)
Sen ska jag och mamma til stan för att köpa en jacka (hon har lite rabatter) och sedan ska man röra lite på fläsket, med andra ord blir det gymmet för min del! Slappat hela helgen, med alldeles för onyttig mat. -.-´

Ska se om man får ändan ur vagnen och pluggar historia också, men det får tiden utvisa.
Ha det göttans! ^^

Profil update

Tja, då var det dags att bara slänga in ett litet inlägg för att profilinställningarna ska synas så...

..hej igen ;)

Brownie time!

Yes, precis lagat brownies med gullet, har choklad över allt känns det som :P Men smeten var über god! Det kommer bli en veckas träning för att få bort allt det som vi ska smäcka i oss idag till melodi festivalen X)
Ja, jag vet, jag vet, melodifestivlaen är inte min grej, jag tycker det är rå tråkigt, men nu är det så att det tycker inte Jonathan, så då blev det så idag :P Skulle egentligen gått ut och festat och supit skallarna av oss men vi orkade inte idag, plus att ingen av oss har pengar så det blev bara att vi nobbade dem. Eller ja, struntade i att ringa kanske också är en förklaring :P

Hap, what else. Har inte gjort så mycket när jag vart här, i vanlig ordning.
Vi har vart ute och gått och jag har hälsat på på Jonathans jobb. Vad nice det var! De har en massagestol där så medans Jonathan jobbade klart fick jag en 25 minuters massage...mmmmm. Gött mos!
Sen var vi inne och spatserade lite på Torp...spelat spel hela kvällen igår och såg på filmen Click. Den var sjuktbra! Brukar inte gilla Adam Sandler men nu var han faktiskt seriös så det gick fint. Fick en vacker klump i magen och tårarna rann faktiskt där på slutet. Satt och lipade i kapp med Jonathan, mysigt värre ^^
Vi kollade lite på lägenhet också men det var ingen som var så där direkt wow! Men vi hittade dock en fin som ligger i centrala Uddevalla. Den va pretty nice. Jontahan ska gå på visningen om en 2 veckor si så där, så får vi se hur det blir sen.

Nu ska jag iaf gå och ta lite ani-magont piller och spela pokémon...gullet har redan satt sig till rätta vid sitt ps3 och Half life 2.
See ya

...oh and by the way...om folk nu har lust att lämna små tråkningar via kommentars funktionen så kan vi väl ha lite stake och skiva ut era namn istället för bara initial...
  


Alla hjärtans dag present

Både jag och Jonathan gav varann presenter som jag inte tänker disskutera här, så jag antar att ni kan gissa. Dock tänker jag berätta om varsinn present som vi fixade som man disskutera! ^^
Idén var ju att jag skulle åka upp till Uddevalla på Alla Hjärtans Dag, dvs åka upp när han var på jobbet och överaska. Nu blev det inte så för jag saknade honom för mycket. Så på kvällen innan tog jag bussen upp till Torp och gick hem, glad som få, till Jonathan. Han hade Dan hemma hos síg så de hörde inte mycket eftersom de lirade Guitarr Hero. Så jag gick helt enkelt in i vardagsrummet...
Hehe, det va så sött. Jonathan hajade inget alls. Han tittade först på mig, sen på TV:n, sen på mig...och så log han så där stort och fint som bara han kan. Och så hör man Dan...öhm, vi dör nu...hehe, gullet tappa bort sig totalt och träffa inga noter alls. Han va så sööööt! Och va glad han blev! När vi stod i hallen och vinkade av Dan kramade han mig så hårt så hårt och bara log stort.
"Det var den bästa alla hjärtans dag presenten någonsinn, jag var jätteglad hela kvällen!" Thanks Hun! ^^
Och så han då...
Stog och diskade lite lätt. Han tog av min scarf och sen smet han iväg. Kom tillbaka efter ngn minut, tog av mitt silverfjärilshalsband och satte på mig på ngt i guld. Tittade i spegel...det var två små hjärtan som satt ihop, båda i guld, men vackra stenar....som visade sig vara diamanter! Oo Jag dör! Så häftigt!!!! Fick ju en halv chock. Guldet hade jag annat för han frågade om jag föredrog guld eller silver...men diamanter!!! Sååå coolt! Visar en bild senare, jag har ingen kamera här :P
Så sammanfattningsvis så var vi båda Väldigt glada ^^

Tja, vad hittade jag på igår då? Jo, Jonathan var ju på jobbet så jag frostade av hans frys (fick använda hammare för att få loss allt!) och städade nästan hela köket. Sen spelade jag ju såklart Guitarr Hero ^^. Skulle in till Uddevalla senare och hälsa på på jobbet...så jag funderade ut att jag kunde gå in mot Uddevalla...
Hehe, det gick inte så bra. Hamnade istället en timmes promenad åt helt fel håll...i Unda. X) Det är en campingplats som ligger vid havet. Ringde Jonathan och så fick han komma och hämta mig.
Men innan jag gjorde det njöt jag av havet...solen lyste så fint så det fanns inte.

Nåja, det var la det det antar jag. Skriver lite mer sen tror jag, men nu ska jag gama och sen blir det duschen för min del ^^
Kram kram


Mumsich!

Det var riktigt gott ^^ Speciellt med cremé fraichen till...mmm...
Blev två kvar...det e kul, man blir ganska mätt av bara en halva...det ser inte ut som så mkt men det går ändå :P
Ok än så länge har jag inte blivit förgiftad...
1...2....3...
...Nix inte nu heller. Then I bet we'll be fine ;)

Så...vad händer och sker i mitt liv idag då? Jo, det blir jobb, gym och...öhm...plugg(?). Borde med vill då rakt inte X) He, när vill jag?:P

Hoppas att knäet klarar gymmet idag så att det inte fuckar totalt och bestämmer sig för att inte vara stödbart. Får helt enkelt cykla med bara höger benet som förra gången.

Sitter och väntar på att Internet ska uppdateras. Har inte Internet Explorer 7 på denna datorn för jag brukar sitta vid en annan...tyckte att jag likaväl kunde installera det på denna datorn då jag gjort det på alla andra. Plus att det är mkt bättre system med alla flikar, tycker om att ha många bollar i luften vet ni ;)

Matförgiftning!!!

Hehe, eller ja, det får vi helt enkelt se efter lunch. Jag har gjort fyllda paprikor förr men aldrig på detta sättet. Då bara fyllde jag en hel paprika med ris och grönsaker och så var det klart sen...
Nu skulle man blanda ris med skinka, kidney bönor, oliver, lök och tomatröra. Det skulle läggas i blancherade paprika halvor och sedan ungsstekas i 20 minuter. Serveras med en klick fraiche...
Får hoppas att det blir gött ^^ Glömde sockra tomatsåsen men jag tror att fraichen tar bort en del av tomaten surhet.
(Det är faktiskt egen uppfinning lite också för det skulle bara vart bönor, tomat, lök och ris i från början :P)

Håll tummarna, uppdatering kommer om en timme X)

Tum ti tum

Jahapp, nu var det lunch dags. Slänger in ett inlägg innan Rebecca kommer tillbaka så slipper jag äta själv.
Maten då? Ja idag blir det hemmagjord pyttipanna gjord på:
palsternackor, morötter, potatis, lök, zuchini, aubergine, paprika och majs. Kryddad med Kött-och-grill krydda och serveras med en skopa ketchup (Heinz så klart ^^). Mums!

Happs, ringer upp en del kunder idag. Får lite flashbacks till det vanliga säljobbet som jag hade mars-maj förra året :P Längtar inte tillbaka dock X) Skulle ju sagt upp mig då men så blev man ju glatt överaskad av kundtjänsten istället :P Ska jag vara ärlig så visste jag inte ens om att det fanns en sådan X) Sån koll har jag :P
Har nästan jobbat här ett år nu, coolt!

Suck, fick inte ändan ur att plugga färdigt igår, grejade runt på datorn hela kvälle istället ^^ Det var himla kul dock. Sluatde med att jag snackade med Jonathan i telefon och fick ett skrattanfall som varade en 5 minuter ungefär. Möjligtvis längre. I alla fall så garvar jag ganska högt så det var bara för gullet att lägga på luren några ggr X) He, ont i magen hade jag iaf sen ^^

Nej...nu ska jag snart stänga ner här och värma upp min lunch...
Hare, hare bra!

Grå morgon & pokémon ;)

Tja, humöret e la ganska så hyfsat antar jag, förrutom att jag är ganska trött X)
Sov till åtta...sååå skönt. Hade lätt kunnat sova längre men ska man jobba  så ska man. Och det gör mig inte så mycket, trivs man så gör man ^^

Tja, sitter och spelar Pokémon diamond...jag vet, jag vet, jag är ett sorgligt fall som aldrig kommer växa ifrån det. Har spelat pokémon sen det först kom ut. Fast då hade jag ett rött Gameboy Pocket, svart vit display, och Pokémon Blue. Nu är det Nintendo DS som gäller :P
Synd bara att man måste köpa ny konsol för varenda spel, det blir lite tomt på kontot. Å andra sidan är det så värt det ^^
Har spöat skiten ur Pokémon ligan och nu har jag fått en National Dex. Det innebär att man kan få alla de gamla pokémon också, dvs de från blue/red, gold/silver & ruby/sapphire. Ni skulle hört mig när jag stötte på en Ditto...my god eller, men det är nostalgi ^^ (intresse klubben antecknar)

Nog snackat om det .
Ringde läkaren idag. Han sa att det var bäst om jag bara hade stödbandage och ett par riktiga skor tills att det blev bättre. Gympa skor tänkte han, jag tänkte på mina inlägg. Dock innebär det kängor. lagom kul när det e hyfsat varmt ute, men vad gör man inte :P Sen var det bra om jag bara avbelastade det så mycket som möjligt och använde linda. Blev det värre skulle jag komma till akuten. Håller tummarna för att det inte blir det.

Nej, nu ska jag packa ner min matlåda (nej, det inte en sån med gulligt tryck på) och fixa det sista innan jag drar.

Godmorgon på er förresten ;)

Hata, hata datorn!

Eller, ja, snarare min internet anslutning. Internet explorer tuggar som om det inte fanns någon morgondag och laddar inte heller upp alla delar av de sidor jag vill åt. T.ex. min blogg...skriver ett inlägg och hoppas att det funkar. Jag har inga textredigeringsmöjligheter överhuvudtaget och just nu ser hela sidan ut som om jag skriver i programmet Notepad...
Med andra ord: Fy fan!
Ja, det är förvisso det minsta av mina problem men ändå :P
Största problemet då?
Utan tvekan mitt busiga knä, se det gör som det vill.
Bakgrund:
När jag gick i åttan fick jag en vridledsskada på mitt vänsterknä. Jag hade sjukgymnastik osv och det hjälpte temporärt men sedan en dag trampade jag snett och vips så var jag tillbaka på ruta ett.
Vridledsskada innebär att mitt ena ledband är alldeles för uttöjt för att på rätt sätt kunna stabilisera min knäskål och därför kan jag inte heller belasta benet för mycket för då hoppar det halvt om halvt ur position. Det har fungerat ok så länge jag inte sprungit osv men nu har jag lyckats överbelasta det iaf och får gå med stödbandage.
Det hade inte gjort mig så mycket om det inte hade gjort ont men jag kan knappt gå ett steg utomhus utan att det sticker till.
Ska se om jag får tag i en läkare snart som kan kolla på det.

Har precis nattat marsvinen. Muffin for omkring och visslade högt som en tågvissla när jag skar upp paprika och gurka. Det ser himla kul ut för vårt köksgolv är hyfsat halt och det gör att hon slirar en hit och en dit. ^^
Dock verkar hon tycka det är kul för, tillskillnad från Storm, så föredrar hon att springa kors och tvärs på golvet istället för att traska omkring på de utlagda mattorna.
Liten buse ^^

Klantade mig som vanligt idag.
Hade glömt plånboken hemma så jag fick ta en extra sväng innan jag kom iväg till gymmet. Fick ta i utav det yttersta för att ens komma utanför dörren igen. Men det gick :P
Stolt ^^

Nåja, pluggfria halvtimmen är slut för en timme sen så ska en annan få ändan ur och plita på projektarbetet. X)

Bild

Var tydligen tvungen att publicera ett nytt inlägg för att visningsbilden skulle komma upp. So here it goes.

Lady och Lufsen som käkar spaghetti...gissa vem jag tänkte på älskling ^^

Maten var mumsig...vad som dock inte var så mumsigt var kolla i min matlådor som jag glömde i torsdags...fullt med mysigt grön, luddigt mögel. Mm, najs. Kändes som biologilektionen. Hade lätt fått MVG för den odlingen! X)


Februarilov!

Vecka 7
En mycket bra vecka ^^ Då är man leeeeeedig! :P (Inte för att man slipper läxor men det är iaf skolfritt.)

Ja, just nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska slå 12.00 så jag kan få äta lunch, börjar bli lite småhungrig. Plus att jag har med god mat idag (brukar jag la förvisso, men ändå):
 stekt kyckling med potatis, sötsur sås, broccoli, rivna morötter och paprika...mmm. *dreggel*
Det ringer inte så jättemycket idag, har hunnit göra allt det jag behöver göra. Funderar på hur jag ska fördriva tiden...
Jag har det!
Kan rita på teckningen till bilden. Glömde helt bort att jag tog med både block och pennor ifall det skulle bli tråkigt. Det gäller att vara förutseende! ;)

Tjahapp, och sen i eftermiddag är det dags att vaar lite nyttig och hurtig. Tänkt gå och gymma.
Mirakel!
Mm, men jag måste erkänna att jag är stolt, gick och gymmade två ggr förra veckan och de veckan innan var jag och simmade två ggr. Hade inte gjort det om jag inte hade blivit ditdragen första gången av skolan och andra gången av Jonathan men, men, jag gjorde det i alla fall.

Ska se om jag lyckas vara lite social denna veckan också innan jag åker upp till Uddevalla och isolerar mig totalt hemma hos älsklingen X) Tänkte träffa Jimmie imorrn...
Ha, ja, det var väl det, lyckat liksom.
Måste dock plugga som fan för att ta igen allt som jag bordre ha gjort. Det är en treas syndrom. Mitt nya motto är:

Jag tar det imorrn

Inte så effektivt dock X)
Ah, well, jag har tjötat nog och nu är det dags för lunch. Wohoo.

Ha're gött! ^^

Nummer ett

Jahapp, då kör vi ett första inlägg här då för att se att allt funkar som det ska. På ngt sätt har jag registrerat två bloggar och har ingen aning om hur det har gått till för jag inte använder inte denna mailadressen...X)

Nåväl, i vilket fall, välkommen hit! ^^

RSS 2.0