Bättre?

Ja, jag tror jag börjar bli bra, jag hoppas det i alla fall för annars är det inte lite irriterande.
Vaknade igår morse med magsmärtor och extremt illamåeende...Joanthan försökte få mig att spy men eftersom jag inte gjort det sen jag var...hm...sju? så gick det inge vidare. Mådde fruktansvärt hela dagen och gick til läkaren,bara för att konstatera att inget hade ändrats och att han fortfarande inte visste vad det var med säkerhet. Han sa dock att det är möjligt att min mage anpassade sig till bakterifloran i Egypten när jag var där men när jag kom hem så ballad min mage helt enkelt ur och det får bara bli bättre av sig själv. I alla fall tror jag det, jag var så trött så hälften av det han sa gick inte in. X)
Men igår fick jag tillbaka delar av min aptit och åt en jätteportion med kyckling och ris med sötsur sås. Mumsi mums. Vi åt ganska sent, vid 21 ngn gång och la oss vid 23. Trodde jag skulle må fy men jag somnade gott och vaknde pigg (!) vid 05.00 X) Onödigt förvisso men det är ett gott tecken att jag inte behöver sova 10 timmar och ändåinte känna mig utvilad. Börjar dock bli lite trött nu igen så det kanske blir till att sova lite middag sen, skulle inte sitta helt fel för jag vet inte vad jag ska hitta på i vilket fall.

Ska försöka ta mig ut en sväng i friska luften idag, i alla fall dra mig runt kvarteret. Det var skönt men jobbigt att gå ner till doktorn igår och jag var ganska så slut när jag kom dit ( 7 min långsam promenad...yey)
Jaja, skrev lite nu för att jag hat grymt tråkigt. Blir kanske en uppdatering sen också om jag inte kommer på något vettigare att göra ;P
Bifogar ett kort på den söta pissen som vi har springandes runt benen här hemma nu:

Sjukling

Måndag, lunchtid, och jag gör mig inte iordning för att kila till skolan och ha psykologi lektion. Nej, istället sitter jag hemma i Uddevalla, har precis vaknat.
Varför? För att jag är sjuk.
Jag kan leva med att vara sjuk, dock är detta inte världens timing eftersom skolan har börjat precis och jag saknar lektionsplanering för ett ämne och samtidigt borde jag verkligen(!) närvara vid psykologin eftersom vår hemtenta ska in på måndag (kris!!!). Jag ska försöka jobba hemifrån så mycket jag kan men saken är den att det blir inte lätt. Har ingen vanlig förkylning den här gången. :S
Symptom: Två veckors långvarigt (och upp och ner i styrka) illamående, yrsel, magont, trötthet (seriöst jag sover minst 10 timmar om dagen, att gå från 6-8 till det är ett stor grej, det händer väldigt sällan) och till och från har jag haft spänningshuvudvärk, hjärtklappning och ont i halsen.
Två veckor, det är sen dess att vi kom tillbaka från Egypten, illamåeendet började faktiskt på flygplatsen hem. Jag trodde att det berode på allt socker och fett som jag fått i mig.

Sååå...efter lite övervägande så gick jag och Jonathan till doktorn här i Uddevalla (man får tid på en timme om man ringer, I Göteborg tar det minst två veckor eller 8 timmar på axess, usch!). Han tog en massa prover men det var inget fel på ngr av de värden man kunde kolla just då, urinprov och blodprov var så normala så. Man kunde också utesluta en massa sjukdomar eftersom jag inte har spytt och inte haft diareé. Och det enda vi har att gå på nu det är prover som jag ska lämna idag som ger svar ifall att jag möjligtvis skulle ha larver eller amöbor i magen som jag fått i mig via mat eller vatten i Egypten. 
Det låter lite skabbigt måste jag säga....djur i magen, men det e klart: Vad som helst är bättre än att inte veta och bara gå och må för jä**gt.
 
Vill bli bra nu...det är grymt irriterande det här :(
Men det är tur att jag har min Jonathan, han tar hand om mig så bra ^^


2009

Ja, kanske lite sent att säga Gott Nytt År och God Jul till hela världen men jag gör det ialla fall :P

Nu är jag hemma i Uddevalla igen, spenderar helgen här och sen åker vi tillsammans ner till götet för att spendera lite tid med Liza och göra lite ärenden (t.ex. lämna tillbaka ett par skor som jag använt...det är ngt fel på den högra skon, får grymt ont i ankeln).
Har inte hittat på allt för mycket idag (nå, nu är det faktiskt igår) mest latat mig. Tog dock en välbehövd promenad på förmiddagen och sen målade jag och Jonathan lite gubbar, spelade Monsters och nu sitter jag här ensam för Jonathan är iväg och lanar (=spelar datorspel tilsammans med en massa andra killar i ett litet trångt rum ocg dricker massa cola). Han visste inte när han skulle komma hem i natt.
Tillhörande fråga: Vad i hela världen gör jag uuppe klockan 03.43 på natten när Jonathan ändå inte är hemma och håller mig sällskap?
Svar: Jag har absolut ingen aning. Hade bara ingen lust att gå och lägga mig. Typiskt mig. Dock börjar det nog bli dags , att koja snart för jag är ganska så trött nu. Tiger med, han somnar snart sittandes. X)

Nyår var trevligt. Jag och Jonathan firade i stillhet hemma i lägenheten med TV, TV-spel och datorspel. Vi lagade lax med sås och ungstekt potatis samt en mumsig sallad och avjöt den till tännda ljus på middagsbordet 23.45. Efter det tittade vi på fyrvärkerier från balkongen. Fyndigt nog så kan vi se hela Uddevallas nyårsfirande därifrån; det var väldigt fint.
Efter det spelade vi TV spel tillsammans till klockan blev 03.30 och vi stupade i säng.
Må låta händelselöst med tanke på att vi är såpass unga men vi båda är väldigt restriktiva till att röra oss ute på nyår och annars också faktiskt så det passade bäst.

Sen har vi ju Julen då...som spenderades i Egypten. Vi åkte ju faktiskt iväg för att komma undan tomtar och glitter men ack, Hurghada var ungefär som ett litet mini USA, saker överallt. Vi fick t.o.m julbord!
Dock ska tilläggas att det julbordet var inget traditionellt, det fanns allt möjligt; gisk, kalkon, sushi, räkor, potatis, pasta, bröd, sallad, kakor och tårtor...och MYCKET mer därtill. Vi åt oss Väldigt mätta och belåtna ^^

   
nam nam nam

Och oj, va vi har gjort en massa saker! (Det blev en vanlig semester, med andra ord; man tar ut och sig och far runt som en galning och lyfter sen inte ett finger när man är tillbaka i Sverige igen.)
Vi åkte på en stadstur i Hurghada och tittade på lite affärer (taxfree såklart *suckar*) och jag köpte en liten souvernir till mammsen.
Vi åkte till Luxor och såg bl.a. Konungarnas Dal och Hatshepsuts tempel. Det hade kunnat vata en maximalt häftig utfärd om det inte hade vart alldeles för långt mellan måltiderna (från 07 till 15) för vi hade tillslut ingen ork kvar någon av oss.
Vi åkte också ut till paradisön Mahmya och snorklade (såg jättevackra fiskar!) och solade.
Och sist men inte minst så åkte vi på öken safari i Sahara, red dromedarer, åsnor, hästar och åkte 4-hjulingar (Jag fick total knäpp och gasade på som en galning, jäääääättteee roligt!!!! :) ) Sen fick vi även se en ormtjusar show (USCH!) och lite dans.
  
Hade gärna laddat upp fler bilder men mina ögon går i kors X)

2008 var nog det bästa år jag någonsin upplevt! Jag har vart hela året med min ängel och vi har tagit hand om varandra och sett nya saker. Jonathan har på så många sätt vart det bästa som någonsin hänt mig och likså är jag för honom. Jag är så lycklig att vi funnit varandra och det ska bli så underbart att upptäcka världen och livet tillsammans.

   För alltid vi två!


RSS 2.0