Forever gone, forever loved


      Moie                                  Muffin                                        Storm
Rest in peace Storm...du söta underbara lilla marsvin. Den 20/10-03 kom du hem genom vår dörr tillsammans med din syster(?) Moie...ett gulligt radarpar som var livrädda för allt som rörde sig. Men ni lärde er och blev en del av vår familj, en luddig del :) Den 1/1 -06 gick Moie bort, vi vet inte varför men hon blev snabbt sjuk och vi hann inte ens till veterninären, hon dog i mammas armar.
Det blev lite ensamt i buren och mamma gick helt sonika och skaffade en till liten luddig, vild boll som vi döpte till Muffin. Vi trodde Muffin var sjuk först, men det visade sig att alla ryck hon fick och alla hopp hon gjorde när man rörde henne (hon försökte t.o.m rulla över på rygg) var för att hon var super kitlig. En liten rebell blev hon sedan, sprang runt i hela lägenheten och vägrade att gosa. Till skillnad från min Storm, en fin gammal dam som inte gjorde en fluga förnär (...nåja...). Hon satt fint på mattorna (livrädd för blanka golv) och tyckte mycket om att ligga i famnen och mysa hos sin matte. Plus att hon hade helt underbara, mysiga små tassar, en pussvänlig nos och en liten söt tunga.

Vi hade tänkt avliva dem nu i början av juni eftersom jag ska flytta snart och det hade inte vart rädd mot Storm som blir (blev...) lite ledsen och hängig när jag inte tar hand om henne. Men det blev alldeles för snart, och med alldeles för kort notis. Muffin fick plötsligt en inflammation i ena ögat, det blev värre bara under loppet av ett dygn och sjävklart så spred det sig till Storm också. Mamma ringde veternären från jobbet och kontentan blev att jag hade ca. 1.5 timme att ta farväl.
Det blev långgos med Storm och sedan fick de sin sista måltid. Jag filmade lite och det var svårt att inte snyfta högt.
De visste om det...de syntes på deras ögon när de åt sin salladsbuffe och det märktes på Storm hos veterinären. Hon var så lugn och tittade på mig med ögon som skvallrade om att hon var redo att sova gott och länge.
Fy vad det gjorde ont! Det kändes inte så mycket i hjärtat och jag grät knappt medans hon fortfarande sov. Det blev lite värre för hon kämpade på så, hjärtat slog så länge och tillslut gav vi henne en dos till. När sedan veterinären sa att det var slut, att hennes hjärta inte längre slog då brast något inne i mig.
Jag skulle aldrig mer få se henne, hålla henne, krama henne, pratat med henne. Hon var helt borta trots att hon fortfarande låg där.
Det gör fortfarande ont lite då och då...mest när jag tänker på veterinären och vår sista stund. Det gör dock inte alls ont att tänka på alla våra minnen tilsammans, jag blir mest bara glad för att hon fanns i mitt liv såpass länge.
Kommer alltid att sakna dig Storm...du finns för evigt i mitt hjärta och jag längtar tills den dagen vi syns igen i himlen, bland allt gräs och alla gurkor. Hoppas att du sover riktigt gott och att du har det bra.
Tack för att jag fick älska dig och tack för att du älskade mig tillbaka.


Du log mot mig

En sista gång

Du var så lugn

Som om du redan gett dig av

Du såg på mig

Att jag var rädd


Hur kan man nånsin' va' beredd?


Jag fick låna en ängel

Som spred sitt ljus i mitt liv

I varje andetag

Du togs bort från mig

Alldeles för tidigt

Jag fick låna en ängel

För en stund


Du gav mig allt

Ett hjärta kan

Du lever kvar i mig

Så länge livet ger mig tid

Du sa till mig 'Var inte rädd'


Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?


Jag fick låna en ängel

Som spred sitt ljus i mitt liv

I varje andetag

Du togs bort från mig

Alldeles för tidigt

Jag fick låna en ängel

För en stund


Min ängel..


(Jag fick låna en ängel)

Du spred ditt ljus (i mitt liv)

I varje andetag

Du togs bort från mig

Alldeles för tidigt

Jag fick låna en ängel

Jag fick låna en ängel

För en stund



 


Redovisning idag!

Historia redovisning idag! Peilade med oskar och martin igår och alla gick in i varann men det verkar som att det löser sig ändå.
Sitter här och är döligt nervös, ont i magen så det smäller om det. Ska snart köra igenom hela alltet en gång till, vill ju inte tappa bort mig under talets gång...och så ska jag komma ihåg att be Martin och Oscar att sparka på mig när jag pratar för fort. Hoppas att de gör det annars kommer talet ta slut alldeles för fort. :S

Fixade två stycken oh presentationsbilder igåf. Kaniner! Så tuffa, de visar Berlin Blockande...före och efter typ. Jättenöjd ^^
Tack för materialet pappa ^^

Jaha, Jonathan ringde igår. Sa att han hade fixat en jag-hatar-dig-för-att-du-fick-en-sån-och-nu-är-jag-dödligt-avundsjuk present till mig. Kombinerad halvårs/födelsedag (trots att jag redan fått en nalle)/studentpresent. jag ska få den i helgen. Kan knappt vänta! Å andra sidan kommer han säker överglänsa mig igen...dum pojkvän X)

Nej, nu kan jag inte sitta här längre, jag har ett föredrag som väntar.
Cya

19 år idag!

Ja må hon leva, ja må hon leva...grattis på nittonårsdagen Sara! ^^
(fast jag känner mig ändå som 20 :P)
Morgonen började med att mamma och Fredrik sjöng för mig. Det hade nog inte blivit så om inte brorsan tjötat på mamma så det var ju snällt :) Fick 1500kr...busskort till Uddevalla härmed pröjsat för...och två DVD-filmer:
 & Mamma trodde glatt att hon skulle få slänga två stycken VHS filmer men hon hade tydligen glömt att jag inte hade Ariel så det  sket sig. X)

Idag är det en hel del som ska bli gjort kan jag säga. Jag ska vara i skolan till fyra, inkluderat en tre timmars håltimme. Då ska jag och min grupp, Martin & Oskar, gå igenom det som vi skrivit. Föredraget ska hållas imorrn :S
Sen efter skolan måste jag handla för mamma har ätit upp all sallad...sen ska jag hem, lära mig föredraget, läsa astronomi, gå ut och gå och även prata lite med min älskling. 
Sen är det ju då historia uppstatsen som ska skrivas klart, hoppades hinna en liten bit nu på morgonen (när jag samlat mig tillräckligt efter bara 5 timmars sömn), annars kommer jag få så in i helvetes mycket att göra på tisdag och onsdag. Och onsdagen är nästa out of the question för då kommer min älskling ^^ Som jag längtar!
Nej, då ska man la ta sig samman då X)
Grattis till en sköjig födelsedag Sara, Grattis!
 (tårta och present i ett...ett sånt genidrag va!)


Motivationen är en bristvara

Och så sitter man här igen, framför bloggen, när man borde plugga. Det gick bra igår kväll fick skrivet en del på föredraget...derssvärre var det inte någonstans sammanhängande eller ens i fullvärdigt, ut detalj synpunkt, så det blev helt enkelt till att skiva om hela skiten. Fy fabian.
Orkar inte lära mig det, engelska suger, jag tappar ord och svamlar. Kanske är jag trött, kanske är det för att jag faktiskt inte har övat mig engelska sen dess att jag gjorde cambridge provet...det stjälper liksom en del.



Och sen har jag den underbara egenskapen, i alla fall är det kommer till att plugga prov in i det sista, jag liksom ger upp och tänker på alla andra saker jag behöver och vil ha gjort. Imorse spelade jag piano, det är första gången på snart ett halvår. Minns ingenting så där satt jag med låtar från min första spelbok, bara för att göra ngt annat än att plugga.
Jag hatar skolan, är så skoltrött nu, så trött på allt tjat om studenten och bra slutbetyg att jag spyr. Vill bara flytta nu, vara i Uddevalla med min älskling och för en gång skull inte behöva tänka på skolan på ett tag. Fysiken kommer jag nog spurta med den sista veckan om jag känner mig själv rätt. 

Jonathan sover, han har som sagt lanat hela den här helgen. Gick och la sig halv åtta i morse...och fann det roande att skicka sms och väcka sin sovande drottning. Jag ringde honom baar för att höra honom säga godnatt och dåsa bort och sen var jag klarvaken. tack hunny...tack, tack. Men det var najs att du messade i alla fall.

Hoppas att du sover gott älskling, tänker en massa på dig ska du veta. och så har jag väldigt tråkigt, annars hade jag inte bloggat så mycket X) 

Saknaden är stor

Usch vad jag saknar min älskling, saknar honom så mycket! Han ligger och sover nu....har lanat hela natten med sina kussar. Hoppas att han hade roligt...


Det är så ensamt utan honom här. Längtar tills nästa helg då han ska få sin present...och då vi kanske ska kila på Liseberg och roa oss ^^ Vill visa hela världen att det är vi.


Lördag morgon

Den andra, okej tredje (åkte upp vid lunch en lördag), lördagsmorgonen som jag inte spenderar med Jonathan på 6 månader. Det känns helt ok än så länge för jag har liksom inte haft så mcyket tid att tänka, haft fullt upp med att lyssna på mamma, duscha, äta, klä mig osv. Men det kommer nog snart.
Igår var gräslig...jag grät så mycket, mascara i hela ansiktet. Det beror på två saker:

1. Jonathan har börjat spela ganska mycket spel igen. Det gör mig absolut inget att han har en hobby men jag har känt mig, ja, avskärmad. Det har vart som att jag inte riktigt har vart en del av hans liv det sista. Vi pratade länge om det igåt
och en massa andra detaljer som jag inte palla skriva här för det är bara onödigt. Men jag var väääldigt ledsen.


2. Jag är för närvarande under en sådan stress att jag gråter varje kväll i stort sett...det är en massa kvar att göra i skolan innan betygen sätts och allt ska vara klart innan mitten av nästa vecka och jag ligger långt efter. Sedan har vi studenten om snart två veckor, balen (jag har itne skaffat allt ännu), jobbet är snart slut och runt den trettonde (självklart en fredag) så ska vi förmodligen avliva marsvinen. Sen ska det flyttas direkt efter det. Jag vet inte, det händer bara så mycket på en och samma gång att jag snart går i taket. Galet jobbigt. Jag vill helst bara sova.


Jaja, nu ska jag plugga...och undvika att prata med sådana här saker med mamma för hon fattar inte ändå. Fy vad trött jag blir på hennes ibland.

Hål i hjärtat

Ja det har jag banne mig. Jag sitter här och letar info till historian och så ringer Jonathan...och jag saknar honom så mycket redan, vet inte hur kah ska klara en helg utan honom.
Det suger, jag hade lägtat efter den här födelsedagen så mkt, det skulle bli den bästa ngnsinn. Jag skulle få vakna, med vetskapen om att den jag bryr mig mest om i hela världen ligger brevid. Sen skulle jag få frukost på sängen....
...skulle va det ja...
Man får inte alltid det man önskar...dock har jag fått jonathan och det var nästan allt...

Saknar dig så min älskade...jag är inte hel utan dig.
 

Ledig dag

Tydligen så hade de andra fysik prov, men eftersom jag inte tar den kursen (ännu) så är jag ledig idag.
Okej, ledig med modifikation. Jag skulle ha jobbat nu på eftermiddagen men det fick jag ställa in för jag har så sjukt mycket att göra i skolan. Likväl fick jag ställa in att åka till Uddevalla nu i helgen för jag hinner helt enkelt inte. Ont gör det.
Jag vet, alla tycker jag är helt knasig som inte har låtit det gå en enda helg, på 6 månader, utan att jag fått träffa Jonathan...men jag är kär och så är det med det :P 
Om ett litet tag ska jag kila iväg och klippa mig. Det behövs! Sist jag var och klippte mig så hade min uppklippning inte växt ut ordentligt så det såg minst lika risigt när jag gick därifrån eftersom de inte kunde ta allt. Nu är det bättre, längre och slitnare med andra ord, så nu kan nog allt ryka. Det är i alla fall förhoppningen för dåkan håret växa ut friskt och starkt ^^

Igår var det löpning...

...och det var faktiskt riktigt roligt! Jag sprang faktiskt halva banan, det var nästan första gången på två år som jag har sprungit. Och det gick ganska fort också...tror jag klarade banan på ca. 17 minuter med omväxlande löp och gång. :) Det bästa var att jag inte kände av knäet, bara att jag inte har tränat benen för att löpa, snacka om att de blev trötta! Men det var så skönt, och jag kände mig så glad...jag sprang omkring och log för fulla muggar. Det blir ett bra sista minne av gympans löpning det. (dock oroar jag mig lite för nästa vecka då vi ska spela brännboll...sist vi gjorde det så sprang jag och belastade knäet fel och pang sa det...usch!)

Idag ska jag förmodligen dra mig till gymmet också..efter igår vill jag dit varje dag, Jag trodde inte att det skulle hjälpa knäet så mycket att cykla men det har det faktiskt gjort. Tror inte att jag kommer kunna cykla så mycket idag dock för träningsvärken är riktigt go nu. X)

Nu ska jag gå och bäda sängen och borsta tänderna...och dra upp rullgardinerna och titta på den dystra gråa morgonen.

 (I wish)  (men det hade inte vart helt fel heller)

Ha're gött!

 
 

Fingret i kläm

Smack! sa det då Sara la fingret på dörrkanten och den small igen av korsdrag, som jag inte hade räknat med. Det gjorde ont ska jag säga Er, redigt ont. Ytterdörrar är ett elakt släkte. Nu har jag väldigt svårt att använda mitt långfinger :S


Idag är det onsdag, det innebär gympa, vilket i sin tur innebär årets första lektion ute på mossen och självklart också att springa tre kilometer. Jag kan fortfarnade inte springa p.g.a. knät så det blir helt enkelt bara att gå runt hela banan...igen. Ska försöka springa lite med det kommer nog mer bara stjälpa än hjälpa skulle jag tro. ar ag otur kommer jag inte att kunna stödja ordentligt på benet ieftermiddag. *suckar*
Det är allmän tortyr det där springandet, det är ingen som gillar det ändå.

Börjar 08.10 idag men det blidde lite extra tid över nu på morgonen så jag tänkte blogga lite för att fördriva dötiden.
Pratade med Jonathan igår...news flash...och vi sa det att jag får helt enkelt åka upp till Uddevalla, igen, för att söka jobb där. Det blir femte helgen i rad. Egentligen var det ju meningen att han skulle ha kommit hit denna och nästa helg för att jag skulle kunna vara hemma lite innan flyttlasset går men så verkar det inte bli.

Skrev religionsprov igår. Det gick väl ok antar jag. Frågorna var ändå dödensvåra så jag chansade en del, hade glömt bort hälften av allt det jag nötade in kvällen innan. Det var skojigt, jag var två sekunder från att få ett hysteriskt skrattanfall under tiden då jag skulle svara på några frågor om "de kanoniska texterna" och dess innehåll...hehe...mm...kul.
Passade på att handla pappas present, igen, och efter ett massa springande hit och dit på Clas Olssons med tillgodokvitton och produkter så fick jag äntligen ordnat även detta. Sen sprang jag i ett dussin affärer för att hitta Jonathans present men det sket sig för det var inga som sålde vanliga enkla så jag får helt enkelt leta upp samma sak, fast i en annan tappning. Hade kunnat säga det men då hade gullet läst det och det vill jag inte.

Längtar tills dess att han får det...för som jag sa igår, det speglar både dåtid, nutid och framtid. Han lyckades dock inte komma längre i gissningslek än en spegel :P

Nej, nu ska jag packa ihop alla saker och kila iväg till skolan.
Ha're gött!

Årets första dopp!

Jonathan och jag bestämde oss för att gå milen efter en dag fylld med blommor. Det tog lite längre tid än vi hade planerat och vi kommer med lätthet aldirg mer gå milen på en väldigt lång tid.
I vilket fall, vi letade lite efter ngt bra ställe där jag kunde bada fötterna (vad J inte visste var att jag redan hade planerat att bada) och när vi till slut gått runt hela (skiten) så kom vi fram till en fin insjö/tjärn (ganska stor dock) och efter lite nyfiket trevande åkte kläderna av och det blev ett dopp under glada rop och skratt. Längtar tills dess att vi gör om det...dock inte nödvändigtvis efter en mils promenad...kanske bara 50 meter ;)



Annars så? Jo, blomförsäljningen gick bra, det blev lite extra pengar, vilket jag behöver då jag knappt kan jobba nu den kommande tiden. *suckar*
Det är alldels för mycket att göra i skolan...men det har jag redan klagat över så det är inte värt att göra det igen.

Kan ta och berätta om en annan lite drawback...i fredags gick jag ock köpte en grillvärmare åt pappa...han fyllde ju år nu i söndags...och så visar det sig att han redan har en sådna...Palla liksom, då får jag hitta på något nytt.



Tyckte ju det var en perfekt present...men jag har fler ideér...eller ja, en i alla fall...och har han en sån så får han bara nicka och le.

Nu ska jag återgå till jobbet.
Ha're gött!


Värme!

Meterologerna utlovar medelhavsklimat hela helgen, nu är det många som är glada.
Jag med, fast jag gillar inte värme så mycket. Tycker dock att det är helt ok värme just nu, så länge det kommer lite blåst eller lite moln emellanåt....och så länge jag slipper gå ut och gå i det för det är döden.
Passar på att gå på kvällarna istället. Idag fick det dock bli på morgonen för det blir ut till Uddevall ikväll efter att jag dratt på stan med Liza ^^

Söker jobb på halvfart ska jag säga...vet inte, har liksom inte ork att maila runt och registerar mig till höger och vänster. Mamma tycker att jag ska passa mig så att ag inte går in i en vägg...eller den där bakom...och jag försöker lyssna till det, samtidigt som det är gör frustrerande att inte ha något att luta sig tillbaka mot.
Ska lämna in mitt CV på en restaurang imorrn. Har inte riktigt fattat om det är en intervju eller inte men det får vi se. Hoppas på det sistnämnda.

Just nu sitter jag på jobbet. Det ringer så mycket att jag inte hiner svara på mailen. Hur hinner di blogga tänker ni, men det går typ av automatik, jag behöver inte tänka på hur jag skriver så som jag behöver när jag svarar på mail.

Stressmotor i magen..har så mycket att göra att jag inte vet var jag ska börja...och det blir inte bättre av att alla mina dagar har vart uppbokade denna veckan, jag vet liksom inte när jag ska hinna med allt...panik! *suckar* Fattar inte varför alla lärare ska bli galna precis innan studenten för. Har de ingen planering? :P


Och i helgen blir det blomsterförsäljning...det ger lite pengar detm trevligt trevligt ^^

Fick tillbaka historiuppsatsen som läraren slarvade bort...VG+/MVG. Det innebar följande konversation:
"Sara, you know, you now have a much better grade" *smiles enquraging*
"So I should do the essay... *EXTREM amount of happiness and involvment*
"Of course you should! * smiles happily
"oh, ok" *smiles and swallows the sigh*
Uppsatsen är en extra uppgift för de av oss som ligger och väger...Jag låg på VG/VG+ och nu är det tydligen Vg+/MVG. Fan! Vaddå ökad press.
Men det är inte prio nummer ett. Först kommer astronomin, historia redovsningen och religionsprovet.

Jägarns vad dte började ringa nu då...måste ha fullständig fokus...see ya!

Sommarmorgon

Det ser precis ut som en varm sommarmorgon. Ungefär en sån morgon som inleder en sommardag på vilken man ska ner till stranden, ut till landet eller bara ner på stan och köpa glass.
Det är inte en sån dag.
Nej, idag är en vanlig torsdag som ska genomföras...dvs. skola, jobb, kompis, gym och plugg. Sedan ska man förhoppningsvis hinna med att ta det lungt, söka jobb och chilla lite. Men det är bara en förhoppning.



Var iväg på jobbintervju igår men det sket sig...synd, känner att jag verkligen vill ha ett jobb. Spelar nog ingen större roll vad det är nu, bara jag vet att jag kommer att få någon form av personlig utveckling.

I förrgår hade vi besök av polisen på skolan...japp, nu har någon tänt eld på gympasalen igen...
Nej, jag skoja bara. Det var dags för informationsmöte om studenten, hur man skulle sköta sig osv. Avslutningsvis fick vi sjunga studentsången, bara för att vi skulle kunna den 3/6...jag lovar att jag kommer att få mima istället. Sjunger som en jädrans kråka. X)



Religionsprov på måndag, tisdag, onsdag eller torsdag. vet inte när...vet bara att. Jag skev ju aldirg religionsprovet eftersom jag inte hade pluggat...det värsta är dock att jag inte kommer att ha gjort det nästa vecka heller för jag orkar inte anstränga mig för mer än ett G. G som i Gött...

Nej, nu kanske man ska ta och samla ihop alla sina saker som ska med så jag slipper stressa senare...och så ska jag slå Jonathan en pling och säga att jag Älskar honom ^^

Rosenträdgård

Jaha, på söndag ska man alltså bli blomsterförsäljare. Kommer att få träffa massa trädgårdsgalningar och inte kunna något alls. Gött gött.
Det är Jonathans mamma som ska iväg till en tillställning i Strömstad och så behövde hon lite hjälp. Men det ska bli kul. :)



Får la i alla fall kolla upp lite skötselråd på blommor och sånt antar jag, för att stå som ett fån det hatar jag. Annars får jag la ta hand om betalningen eller något. Dock får man ta med en miniräknare med tanke på att min huvudräkning har blivit värre igen :P Borde egentligen låna en mattebok och bara öva...

Har vart en bakhelg denna helgen. Tog en massa fina bilder på det men de har jonathan på sin mobil så nu kan jag inte visa det. Men jag lagade i alla fall en jättefin äppelkaka, en tigerkaka, frallor och en kladdkaka.
Ungefär så här såg det ut:



Jonathan blev glad :P Hans favorit var kladdkakan som gick åt på bara några minuter. Helt otroligt. :P

Nej, men nu måste jag jobba vidare.
Ha're gött!

För det största man kan få, det har jag fått

Så när du inte längre orkar, då orkar jag för två
När du inte ser någon utväg, ja då hittar jag en ändå

Du är aldrig ensam
så länge jag andas, så länge mitt hjärta kan slå
Du är aldrig ensam, glöm aldrig det
Jag gör vad som helst för dig, det hoppas jag du vet

Jga kan gå hela natten, ta ett flyg eller tåg
det spelar igen roll var du är
jag kommer dit ändå

Jag har den mest underbara pojkvän...det finns inte ord att beskriva det jag känner för honom.
Lyssnade på den låten imorse...Mauro Scoccos du är aldrig ensam...och jag tänkte bara på Jonathan, det stämmer så bra på honom. Han flänger hit och dit ifall att jag skulle behöva det, det spelar verkligen ingen roll var jag är för han kommer ändå.
Klart, det stämmer ju lite på mig också :P Jag klarar mig inte utan honom heller. Nu sitter jag i Uddevalla för tredje helgen i rad...men vad gör man inte när det kostar för mycket för Jonathan att ta bilen osv...och när hjärtat värker av längtan. Älskar min älskling.
Vi har nu vart tillsammans i 5 månader...den 24:e maj blir det 6. Ett halvår...känns som ingenting...
För jag vet att hundra år från nu kommer det alltid vara du när jag blundar

Förra helgen körde vi ner till Malmö. Det var jättekul! Vi gick runt på stan, paddlade trampbåt, satt på uteservering mitt i natten, bastade, åt massa god mat (snabbmat 4 life), myste men bäst av allt, umgicks. Tiden gick alldeles för fort. Varenda sekund var underbar.
Tack för hotellbiljetterna pappa ^^
Nu ska vi inte heller förglömma att Jonathan gav mig min 19:års present när vi var där. Han drog mig med till Triangeln och Build a Bear. Det var en workshop där man gjorde sin egna nallar. Det fanns färdigsydda men man fick stoppa dem, namna, klä osv. Jättekul! (dock skiiiitdyrt...men det skulle jag inte bry mig om tydligen :P) Vi fick varsinn jättefin nalle. Min heter Theodor och Jonathans Rudolf.
TRADITIONEL BAMSEKÆMPEKRAM BJØRN så ser de ut...theodor och rudolf :)

Så vad händer idag då?
Har precis ätit frukost...stolt för jag lyckades faktiskt få i mig Movicolen...sååå fruktansvärt äckligt! Men det gick faktiskt ner när jag hade i gröten. Sen var jag ju förstås tvungen att trösta mig med lite mjölkchoklad *ler oskyldigt* Gött!
Men som sagt så sitter jag hemma i Uddevalla. Jonathan jobbar men jag har klämdag. Borde plugga häcken av mig för att kunna få G på religionen men motivationen tryter.
Klarade dock historian bättre än väntat. Ansträngde mig verkligen för att skriva så som han ville att man skulle och försökte få ett så bra upplägg med fakta som möjligt på provet. Det gick hem, VG+, näst bäst i klassen! ^^ Och då hade jag bara pluggat 2 dagar...dock typ 16 timmar så ja, jo, det kan förklara en del. Men jag är iaf jätteglad och stolt! :)

Har nu fått veta att Avant stänger ner den sista maj. Det suger, jag hoppades verkligen in i det sista att det skulle gå att ha öppet, i alla fall under sommaren...men nej...så det blir att söka jobb nu, som en galning om jag ska ha någon chans.

Solen har tittat fram nu, äntligen, trodde att det skulle bli en grå dag idag. Ska nog passa på att kila ut nu innan det blir för varmt ute för att promenera. Kan kila ner en sväng på Torp också tror jag...känner för att baka idag. ;) Det gjorde jag faktiskt igår...en rågod tigerkaka...muuuums...när jag och borr var klara med den var det typ 5 bitar kvar X) Och jag var värst...hehe...mmmm!


RSS 2.0