Hemma hos pappa

Nu sitter man framför datorn i sitt rum som så många ggr förrut. Det är ingen hemma, nå, förrutom Jonathan då. Pappa & Elisabeth är i Enköping och hälsar på släkt (inte min).
Igår var vi på Operan och åt mat. Mormor fyllde åttio så hon bjöd oss på middag där. Jag åt en helstekt rödspätta. Så enormt god! Och servicen var också bra...så förrutom att det var dyrt så får det lätt en femma i betyg av mig. ^^

Igår var det jobbet som gällde. Från halv åtta till klockan två. Fy vad det var jobbigt. Jag hade bara sovit 6 timmar för vi var och såg Batman, the Dark Knight på kvällen så när jag gick upp klockan 06.00 så visste ja knappt vad jag hette. Sen var det sjukt varmt, över 30 grader i solen och jag var så glad att jag hade tagit min shorts.
Och efter det var det raka vägen hem, hämta pizza på vägen och sedn ta det lite lungt innan vi satte oss på en skålhet buss ner till Göteborg....kuuuuul.
Men kvällen var rolig. Vi pratade och skrattade och hade jättekul hela kvällen. Väldigt trevligt! :)
Vi åt också en jättegod mousetårta från Steinbrenner & Nyberg på Järntorget. Björnbär i pannacotta.

Ja, nu är det varmt ute igen. Passade på att ta en morgonpromenad innan värmen slog till och jag hann precis. Gissar på ca. 28 grader nu. Great asså. Hoppas att inte bussresan blir för varm för oss. Jonathan har ju långbyxor på sig. Stackarn! Men han är fin i sina byxor och sin skjorta. ^^
Tycker om!


Ny Dator

Yes, nu har Sara satt på stora spenderar byxorna och vart i Rom, bara där försvann ca. 3500kr. Sedan kom hon hem till Göteborg och handlade nya sandaler (det behövdes ty mina satt ihop med häftklamrar) och två par shorts. Nu hemma i Uddevalla skaffades 2 par linnen och en helt ny laptop (trött på att Jonathan aldrig låter mig använda hans dator)...total shopping i Sverige 6300 kr. Totalt 9500kr. Där rök alla pengar jag fick för studenten och en del av min skatteåterbäring.
*suck*
Men det var det faktiskt värt, jag brukar inte shoppa så dyra saker...
Jo, jag köpte parfym också, för 600 kr...ok, så över 10 000. Gött jobbat liksom. Hoppas att jag får mycket pengar på jobbet nu. ^^

Idag firar jag och Jonathan 8 månader ^^ Det känns både som om vi vart tillsammans för evigt på ngt konstigt sätt. Men det har vi inte...dock kommer vi aldrig att skiljas åt.

 så här spenderade vi förmiddagarna i Rom
 och här är vi vid Fontana di Trevi  Väldigt fint!

Älskar dig Så Mycket Jonathan!

Vad ska man göra?

Har inget att hitta på just nu. Visst jag skulle kunna städa för det är lite stökigt och vi behöver definitivt dammsuga men jag orkar inte för Jonathan ska minsann lära sig att göra lite saker här hemma också *fnys*.
...
Nu ringde telefonen...fick en tid på vårdcentralen idag. Ska kolla lite för min mage mår inte så bra. Får se vad de säger. Men de var snabba på att ge mig en tid i alla fall. Ska dit om bara en timme. Gött! Får se vad jag ska hitta på tillsdess bara. Efter det ska jag i alla fall kila ner till gymmet. Vill inte men om jag inte rör mig böir jag förslappad och det vill vi inte!
Har dödens träningsvärk efter kombination av måndags och onsdags träning. Gaaah...jag har sjukt svårt att röra benen och armarna är en saga för sig. Jösses!
Träningsvärk....
Men det är skönt, då vet man att man lever.

Imorrn blir det landet. Det ska bli skönt, det var så länge sedan jag var där. Vill bara komma bort lte nu när det är så fint väder. Ligga på stranden hela dagen eller sola på en filt på en gräsmatta och bara ta det lungt. Goa grejer!
...
klottrar lite....
jo, det blev en ganska så fin häst ^^ På 3 minuter. Det är bara att öva så kanske man kan tillslut. :)
 (och det var protoypen jag använde...inte färdigt resultat.)

Jaja, nu bara skriver jag för att jag är uttråkad.
So long.

Sommar, sommar och sol...

Och miraklet har nu skett! Sara har badat i havet! Herregud!
Jonathan gör mig konstig ;)
Men det var faktiskt riktigt skönt, kändes precis som att bada i en sjö. Så länge jag slapp ha huvudet under ytan i alla fall.

Jobbat idag, känner mig helt färdig. Det blev mycket bök och gojs idag...en sån där sak som "inte händer så ofta och som Ni som vikarier förmodligen aldrig kommer råka ut för". Tredje dagen, aldrig my ass. *suck* Men det är bra att man lär sig och att man vet med sig att man kan ta ansvar.
Men det blev en utmaning....för en detalj kan jag ge...jag hatar när någon spyr! Fullkomligt livrädd! (tystnadsplikt, så mer blir det inte)
Det var också gött jobbigt att jobba i 27 grader (skugga) med jeans och T-shirt. Fy vad jag svettades. Sen att jag hade träningsvärk sedan gympasset ig¨r gjorde det inte mycket bättre.
Men jag klagar för mycket! Vi vänder på steken:

Gymmet är helt underbart! Det är så skön miljö, personalen är rar och maskinerna funkar precis som de ska (dock ganska efterfrågat efter ett årskort på 3000kr. X)
Nå...nu ska jag äta mumsiggrekisk sallad med fetaost, oliver, tonfisk och annat smått och gott. Sen blir det avrundning med glass och en film. Precis som det ska vara efter en dag på stranden.
Tudilu!

   

RSS 2.0