Stunder som jag aldrig kommer glömma

Det finns vissa saker som jag kommer att sakna fruktansvärt mycket när jag flyttar till Uddevalla sedan.
1. Mitt rum
2. Alla underbara ögonblick jag upplevt där....och nu menar jag mest lugn. MItt rum är min tillflyktsort, det är här jag är jag och ingen annan stör. Det är absolut bäst på hösten/vintern. När det blivit mörkt ute tänder jag ljus och bara njuter av synen, det ger ett så vackert sken just här, just mot den mörka kontrasten utanför fönstret och mot de vita väggarna. Det ger ett vackert och stilla sken som rör vid ens hjärta på ett mysigt sätt, som om det voe inlindat i ett tunt lager med dun eller bomull.
Ibland kan jag tända bara något ljus och lägga mig på en filt på golvet med lite lugn musik i bakgrunden. Det blir så still, inga ljud kommer utifrån eftersom alla stenväggarna skyddar på bilar och stadsljud och på något konsigt sätt så märker jag inga andra ljud heller, fast än att de finns där.
3. Alla kvällspromenader i Göteborgs centrum. När solen sakta sänker sig och man ser alla vackra färger som övergår i mörkblått och svart mörker. När alla tända lampor och varma färger lyser från fönster och när gatlampor färgar gatorna med ljusklickar i oilka färger och former. När man inte är ensam fast det känns som om man äger hela stan. När luften blir så underbart frisk och småkylig. När natten är antågande och storstadslujden avtar, sakta men säkert.
Det är frihet.

 
Jag önskar jag kunde visa hur vacker det är i verkligheten, och dokumentera hur gott det luktar med ett brinnande doftljus. Det får helt enkelt bli ytterligare ett minne att bära med sig.

Fotodokumentation

Jaha, dagen har väl inte vart den mest lyckade någonsin men det harändå vart helt ok. Varför?
Sov länge, till 09.30, det var skönt. Ett plus
Pluggade men kom inte direkt någon vart. Ett minus
Hetsåt. Stort minus (ätert oftast som mest när jag är sur eller har tråkigt)
Gick till Bonbon, inga hundar där och jag fick reda på att de ska lägga ner (har dock inte vart där på tre år). Både plus och minus för det var ändå kul att vara där igen.
Gick till Slottsskogen och fotade lite, det var inte lika höstigt som jag hoppats så det blev mer en sensommar grej. Men bilderna blev ändå hyfsade (med tanke på att mammas kamera inte är sååå bra). Plus
Promenerat ca. 2 timmar idaf, lite ont i benen men ändå ett plus.
Ska inte tjöta mer utan visa lite bilder istället:

    

(Om man klickar på dem blir de större!)

Skratt

Har precis spelat mini pingis med min bror...det var nog den bästa inversteringen på länge. Hittade ett set med ett nät (59cm) två pytterack och en boll (bollen var det dock inte så mkt studs i så vi letade fram en gammal som vi haft sen vi var mindre och spelade pingpong i köket.

Vad kul vi hade! Det var som när vi var små och bollen for till höger och vänster i hela köket. Old memories brought back to life :)


 Minipingis for the win!


Fikade med Liza idag. Vi var inne I stan för hon skulle på jobbintervju och efter det tog vi en liten sväng och satte oss på ett konditori I Nordstan. Det ligger precis bredvid Siba. Det var mysigt, bestämde att vi skulle ses någon dag efter att hon slutade jobbet (ja, hon fick det, Grattis Liza ^^)

Skulle varit i skolan men min grupp kom aldrig så jag gick, dålig stil! Men så blir det väl när alla inte har kontakt med alla. *suck*


Har pluggat hyfsat bra idag, speciellt efter att jag insåg att min Personaladministration inte alls hade vart inställd. Skit dumma, icke-uppdaterade skolplatsen.se. Nåja, det går nog ordna på något sätt, ligger ändå långt före i kursen.


Imorrn blir det fika med Siri. Det var länge sedan vi sågs nu, ska bli kul att se vad som har hänt osv.


Oooh, glömde ju nästan berätta att jag och Jonathan har vart ihop i 10 månader nu. Fast det känns som vilken vanlig dag som helst eftersom han inte är här och jag inte är där. Nåja, vi får ta och pussas extra mycket i helgen när han kommer hit (för omväxlings skull).


Omstart?

Det var ett tag sedan jag skrev....ett bra tag sen, bloggyran dog lite skulle jag gissa. Får väl börja om lite igen, det är nästan läskigt hur mycket man glömmer bort om man inte skriver ner det ibland...å andra sidan så har jag minne som en guldfisk så det förvånar mig inte så mycket som man skulle kunna tycka.
*BLUBB*


I dag är det en hyfsat slapp dag, hade bara filmkunskap, vilkert i övrigt är den enda lektionen som jag har den här veckan eftersom alla 3:or har PA:dagar och således så ställs alla de IV-val jag har in eftersom det i stort sett bara går treor i de kurserns. Hyfsat soft. Lite tråkigt dock för jag gillar Personal-administrations kursen...man sitter och skriver vid en dator varje lektion...har tur som går i en grupp med blåsta fiskmåsar....oh, my bad, bimbos...och eftersom de inte jobbar så får jag nästan automatiskt MVG stämpel redan i början av kursen *ler nöjt* Ja, jag måste fortfarande göra proven men det ska nog gå så bra så ^^

Ska plugga fysik sen, kommer få slita som ett djur om jag ska hinna med det på en månad...framförhållnigen på just den biten kan man ju inte kalla den bästa. Men det blir lite så när man inte vet exakt vad det är som krävs eller hur lång tid man har på sig...nu vet jag.
USCH!


HÄR
är fysik boken på sin rätta plats vill jag lova...men ack så är det bara temporärt....jag får inte ens den stora äran att bränna den efter att allt detta är över utan den måste tillbaka till skolan.
suuuuuuck X)

Nåja, nog skojat, det är dags för mig att börja göra ngt vettigt, förrutom att placera fysikböcker i papperskorgar...

RSS 2.0