Kluven

Jag hatar att inte kunna bestämma mig!
Å ena sidan vill jag jättegärna att Jonathan ska komma idag eftersom jag älskar att vara med honom.
Å andra sidan kommer jag att ha en hel del att göra denna helgen. För det första ska projekarbete skrivas klart och läsas igenom och jag lovar det är inte lite det. För det andra ska jag ha återträff med töserna från mellanstadiet på lördag kväll. Sedan skulle det vara skänt att ha lite egen tid denna helgen tror jag. För det tredje så måste jag börja plugga inför historie provet som snart äger rum.
Jag har egentligen redag ställt in mig på att han inte kommer så just nu gör det inget och det kommer frömodligen inte göra något i helgen heller eftersom jag har fullt schema. Men sedan när veckan börjar igen så lär det bli sjuuukt jobbigt för då har det ändå gått 1 vecka sedan vi senast sågs.
Jag vet inte vad jag ska hitta på faktiskt. Hjälp?

Annars då? Sitter på jobbet och vill bara gå hem. Har ingen lust att svara på samtal men samtidigt vet jag ju att jag måste och att jag tjänar pengar på det så ja. Men fyra dagar utan paus har vart lite krävande eftersmo jag inte haft fria eftermiddagar. Det har vart så mycket med skolan och så många att prata med att jag inte fått lugna ner mitt stackars huvud. Fruktar att en överkokning kommer inom kort.
I tisdags var det ok, pluggade inget, pratade mest med Jonathan på telefon och snackade en hel del med mamma om allt som jag hade hittat på och det som jag hade missat.  Passade även på attt gymma.
På onsdagen gick jag ut och gick i två timmar medans jag pratade i telefon. Först med mormor och sedan med en mycket god vän till mig. Efter det gick jag hem till pappa som var ensam hemma så det blev att jag stannade där och pratade i 1.5 timme, non-stop, om allt från lägenhet till min tid på dagis. Det var jättetrevligt och jag verkligen bara satt i soffan och myste. Efter det, vid 20.00 gick jag hem, goade med Strom och satt med PA:t i tills jag gick och la mig.
Igår gymmade jag efter jobbet samt var på stan lite med Liza, pratade med mamma och kollade lite gamla foton fårn när jag var liten. Det var inte planerat att ägna 1 timme åt det sistnämnda utan det bara blev att vi fastnade vid ett fotoalbum för att mamma skulle via mig ett kort på när hon hade långt hår. Efter det satt jag som en duktig flicka med PA:t i 2.5 timmar. Jag lovar att jag var dödstrött när jag gick och la mig men trots det kunde jag inte somna förrens 01.00. Döda mig.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu, är bara helt slut i huvudet. *suckar högt*

Annars så är läget fint. Har vart så sjuk glad denna veckan bara p g a Jonathan...och det faktum att jag reflekterat över att jag har så mycekt i mitt liv som jag kanske inte borde ha på ett så här tidigt stadie i livet. Å andra sidan har jag förtjänat det med tanke på att jag inte hade det lätt innan dess.
Jaja, det var la allt jag hade att komma med idag.
So long!


LÄGENHET!!!!!

Jihuu! Vi har fått en lägenhet! Jag och min underbara bästaste pojkvän har äntligen lyckats få en lägenhet i Uddevalla! Vi bjöd ett tag på en trea men den gick för över 800 000 och då pallade vi inte fortsätta. Istället har vi nu fått tag på en 2:a i samma område men enorm balkong och helt underbart läge! Finemang!
Inflytt blir den 1/6 vilket passar fint för det är bara ngr dagar innan jag slutar skolan och tar studenten och sen så kan jag vara där en massa också! Ska köpa ett fritdiskort sedan så jag kan pendla till och från jobbet i sommar.
Åh, vad jag längtar!

Det var jätteskönt att få sov i sin egen säng i natt samt att sova ensam, man får liksom bre ut sig som man vill (eller ja, Jonathan brer inte ut sig som han vill ;)) Men det var riktigt gräsligt att vakna. När man ser sig omkring och märker att man är ensam. Efter att ha vaknat upp med pussar och kramar i en vecka (förrutom den dagen då jag somnade på soffan) så har man liksom vant sig. Jag fick ett stort hål i hela hjärtat och längtade något förfärligt. Det värsta var att jag somnade om och var tvungen att vakna upp ensam ytterligare en gång.

Det är en rolig känsla att vara kär. Man kan bli glad bara av att tänka på personen i fråga. När jag gick till jobbet idag tänkte jag bara på Jonathan någon sekund innan jag blev otroligt glad. Det kändes som om jag inte hade några problem överhuvudtaget. Jag svävade på små moln över alla snödrivor och bara log.
A wonderful feeling!

4 månader!

Jag får ingen sinnesro, det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker.
Det gör mig så ont att veta att jag lämnade det käraste jag har nu imorse. Och 1.5 veckor är en lång tid.
Alldeles för lång.
Det är lustigt egentligen, att man kan älska någon så innerligt så som jag älskar Jonathan. Jag av alla människor, Jag som inte ens för en sekund trodde på kärlek. Kärleken för mig var något påfund som enbart är tillfälligt.
Men jag hade fel. Så fruktansvärt fel. Jag träffade någon som öppnade upp sitt hjärta och gav mig en plats där. Jag träffade någon som älskar mig villkorslöst. Någon som visar att jag är den ende, någon som ger mig det som jag bara vågat drömma om.
För mig är du allt Jonathan; du är min sol, min måne och min värld.
Minns du att du sa:
                                                          
                           Du är som himlen är för jorden

Men min kära, om jag är himlen då är du allt som jag rymmer och lite till. Jorden är den plats vi lever och det spelar ingen roll om vi inte lever för evigt så länge jag får leva varje dag tillsammans med dig.

Jag älskar dig Jonathan, så innerligt! Och det bästa är att du älskar mig precis lika mycket. Vissa saker är menade att ske, precis som du och jag

Ont i hjärtat

För att jag saknar dig så mycket min älskade!!

Sen så har jag haft lite smärtor i det området de senaste två dagrna, det liksom hugger till. Tror jag sitter fel vid datorn och sen när jag sträcker på mig så blir det ngt skumt.
Jaja, får se om det håller i sig

Nu ska jag fortsätta att prata med en palm. Ha're gött!

Projektarbete!

Ja, nu ska man då börja med att skriva. Det var ett bra tag sedan jag ens lyfte pennan (nåja, tangenterna smattrade kanske är en bättre def.) men jag har haft en massa annat att göra *visslar och försöker se oskyldig ut*.

Har dock ett annat alt. som innebär att jag läse historian istället...det behöver också göras...eller så gör jag lite av varje...snacka om att suga på att plugga eller. Vad har hänt med mig? Oo

Nåja, ska avsluta med att lägga ut en bild som jag tog när jag lekte paprazzi i Slottsskogen i torsdags (1.5h...ja, jag hade SKITKUL! ^^)
Guess where?


image23

Kaffe och kaka

Tja, tar mig någon chokladkaka och sörplar lite kaffe medans jag sitter framför datorn på jobbet.
Blogga på jobbet...ska inte du jobba?
Hehe, jo förvisso men det är lunchrast nu och jag har svarat på alla mail och eftersom det inte ringer har jag inte så jättemycket att göra.

Sååå...i vilket fall. Vad ska jag berätta om då?

Jonathan och jag har haft en helt underbar helg tillsammans. I fredags badade vi i badkar...det innebar lavendel doftande skum, massage skrubbning (såna fina vantar som man köper på H&M), levande ljus och juice i fina glas. Super mysigt!
Vi passade även på att prova lite klänningar i fredags. Hittade en jättefin svart klänning. Tror dock inte att jag kommer skaffa den men jag vet inte. Har ju liksom inte tittat på några andra ännu.
I lördags skulle vi ha träffat ngr av mina kompisa men det blev lite missförstånd osv så det slutade med att jag och gullet åkte in och så var det inga där. Skiiitkul :( Nå, vi gjorde det bästa av situationen efter att ha svurit lite och gick på "nattföreställningen" av Cloverfield. Den var riktigt bra! (Hade nog vart bättre om jag inte suttit och huttrat av köld iom att jag var blöt efter allt regnande. )
I söndags så var vi en snabb på IKEA med pappa & Elisabeth. Det var jättekul! Vi tittade på kök, sängar osv. Bestämde att vi ska skaffa en rund säng. Den ska stå i vårt vita sovrum, bakom ska det hända lila tygstycken och sängen ska stå på en lila matta (också rund) med lila täcke och guld/lila/vita kuddar. Det provexet som de hade uppställt på IKEA var så vackert, och sjukt mysigt!
På kvällen satte han mina fötter i ett fotbad och sen filade han och smörjde in dem i en mjukgörande lotion.
 Sen ska vi inte glömma att han på förmiddagen smörjde in hela mitt ansikte i en vit, jorgubbs (?) doftande ansiktsmask (...både den och gurkmojset från H&M.)
Och ja, det här låter sjukt, men han köpte såna här mumsiga en-kronors tuggummin som han gav mig lite då och då under kvällen (jag ÄLSKAR dem...lätt beroeende :P).
Men asså, det är alla små saker han gör och säger som gör honom så underbar. Han sätter alltid mig först och älskar när jag har det bra (har han sagt själv). Sååå perfekt! ^^ Och, notera(!), jag behöver aldrig be honom göra såna saker, han kommer alltid på det själv. Samt att han nästan jämt vet när ja inte mår så bra och behöver prata eller så vidare.
Summering: Jonathan vet vad kvinnor (jag) vill ha ^^

Nåja, nu ska jag inte tjöta mer om det...back to work. Hare gött!

Studentmössor och hjärtesorg

Fick studentmössorna igår...
Vi satt allihop i klassrummet och McGregor pratade om hur det var att ta studenten på Hvitfeldtska förr i tiden, när han gick där. Folk var glada och kommenterade sina mössor och en massa annat som man kunde beställa...och jag...ja, jag höll masken. Kan inte hjälpa det men det blir bara värre och värre ju närmare studenten vi kommer. Alla tjötar om att vi snart är fria, inte har mycket kvar, ska göra vårat bästa den sista periden osv.
Jag önskar att jag slapp höra det.
Det SUGER att jag har ett fjräde år, SUGER! Jag vill inte någonstans. Vill inte veta att jag har sommarlov, att det innebär en tillfällig flykt och sedan ännu mera skola. Jag vill inte.
Jag vet att jag låter som en pessimist, men jag kommer nog vara en av de få som inte är lycklig på sin studentdag.

För att ytterligare dra lite jobbiga händelser...
Har ju ett litet marsvin som heter Storm...eller ja, hon är faktiskt ganska stor och luddig och 4.5 år gammal. Dvs, att hon är mycket gammal, för att vara marsvin. Men det är inte allt hon är...hon är även ganska sjuk. Hennes ena bröst är inflammerat och blodfyllt. Hon har haft det i ett år nu ungefär och inte tatt så illa vid sig men nu...ja, hon får ont ibland, och då kan hon bara skrika högt. Dock är det ganska sällan och mellan det så är de inga större problem. Hon pendlat väldigt mycket mellan att ha ork och inte. Visst, hon är gammal, så det är bara naturligt att hon blir tröttare. Men ibland är det så uppenbart att det bara är pågrund av hennes bröst.
Mamma och jag trodde inte att hon skulle klara vintern men det gjorde hon och ett tag var hon piggare än någonsin.
Men nu är det slut. Jag klarar inte av att veta att hon kanske lider mer än det vi ser. Så jag sa såhär till mamma: Om hon klarar sig fram till sommaren så är det bra, jag vill så gärna att hon ska få uppleva en sommar till. Hon blir så glad, det är som att släppa ut en kalv på grönbete. Jag vill så gärna ge henne den lyckan igen. Men sen så är det nog. Om hon inte dör av ålder osv så kommer jag att låta hennes somna in i juni ungefär. Då har jag tagit studenten och har tid att ägna mig åt henne och säga adjö ordentligt. Samt att det inte är outhärdligt varmt då heller.
Vill att hon ska få det bästa utav sommaren.
 (storm till vänster, muffin till höger)

Jag vet att det är för det bästa och att jag inte har varit en särskilt bra matte. Men det gör så ont ändå. Hela mitt hjärta är sorgset och när jag log igår så var hela leendet dött. Hade ngn tittat in i mina ögon så hade de sett det. Men ingen gjorde det så det var bara att låtsas som att allt var som det skulle.

Älskar dig så innerligt Storm, så innerligt mycket!


Snart ledig

Sluta jobbet om en minut....eller nej, jag skojade bara, slutar NU! ^^
Ska springa iväg och beställa klipptid nu, innan jag glömmer, topparna börjar bli lite slitna nu.
image21
Aja, uppdaterar igen ikväll...
hare göttans!

Jag hittade en skatt!

Hade ju så vacker tvingats inse att alla mina pengar skulle ryka snabbt som ögat den här månaden. Behöver nya kläder, nya skor och lite resor till Uddevalla. Sedan ska jag betsälla klipptid idag och betala tillbaka mamma lite pengar....det innebär att hela studiebidraget ryker på typ en vecka...eller mindre, plus större delen av min lön, skitkul! Avskyr mitt konstiga knä och mitt behov att ha bra skor - *suckar högt*
MEN...när jag kom hem igår hittade jag ett kuvert i min bokhylla, den hade hamnat bland alla mina papper när jag stack hem till pappa. Tittade i det och innuti låg 1020kr! wohoo! Kom på att det var lite av de julklappspengar som jag fick som jag helt enkelt hade glömt bort! Underbart! pengar från ingenstans! Gissa om jag blev glad! ^^

Sen är det klart att jag också har hittat en annan skatt...min Jonathan! Älskar dig min skatt (som de så vacker säger på danska) <3


Eftermiddags klagan

Sitting here wasted and wounded at this old piano...
Tja, det stämmer ju till viss del, känner mig wasted and wounded...så trött och har ingen aptit över huvudtaget...har inte vart hungrig sedan före frukost och det är ett mirakel (nåja) för att vara mig. Jag är ALLTID hungrig. Nu har jag fått äta bara för att  jag vet att jag är tvungen. Skum känsla ska jag erkänna.

Nåja. Dagen har vart ganska jobbbig...gick till skolan (hade tänkt skolka första lektionen) för att få tillbaka mitt biologiprov men det fick vi inte. Religonen var gräslig, as always! Asså, grejen är den (utan att försöka göra ngn sur) att jag tycket att det mesta med religion är struntsnack och det gör att när vi disskuterar religion och olika religösa samfund osv osv, så blir jag mest bara irriterad. I grundskolan tvingades jag gå på två kristna skolavslutningar varje år. Vad är det som gör att man anses som "kristen" bara för att man är svensk? Jag var alltid lika sur när det var avslutning och alla skulle sjunga psalmer och lyssna på prästen som berättade hur god Gud är och hur underbar och helig Jesus Kristus är. Visst, ingen i min familj är kristen men det var ändå de avslutningarna som fick mig att avsky alla västerlänska religioner. Visst islam och judendom dyrkar inte Jesus, vissa dyrkar inte alls, men det är alldeles för mycket rabalder osv runt omkring det hela.
Ok, sammafattningvis (för jag känner att jag bara rabblar):
 Folk får gärna tro på vad de vill, så länge de inte försöker få mig att tro,"förstå" eller delta i aktiviter med religiös inriktning som jag inte vill vara med på!




Jaja, annars då. Historian var också jobbig...alla prov som ska disskutera hit och dit, massa frågvisa och "uppkäftiga" personer, som vanligtvis inte alls stör mig så mycket men just idag orkade jag verkligen inte med någonting. Varför kan man inte bara lyssna på läraren och acceptera att saker är som det är, ur flera asspekter och inte bara schema och provuppläggning? Orka hålla på!

Ska se om jag kan få lite sömn. Tror jag behöver ngn form av power nap. Så trött så jag vet inte vad. Får låta bunny's vilja gå igenom, han tjötade om att jag skulle sova lite...

Saknar dig älskling, så innerligt! Vill att det ska vara helg snart, helst på en gång så jag kan få hålla dig i mina armar (eller tvärtom ;P)!


Vattenpalats

Japp, det var där jag och Jonathan spenderade vår söndags eftermiddag, på vattenpalatset i Vänersborg.
image16

Oj, vad kul vi hade! Vi åkte vattenrutchkana (ja, jag vrålade så det fanns inte...men bara för att det var roligare!^^) och åkte i strömmarna med en frigolit båt. Jag satt i och Jonathan puttade på och lekte haj, det var så barnsligt kul så det fanns inte. Och ja, jag skrattade en massa.
Det finns en hel del fördelar med att älsklingen är stark! Te.x så kan han ställa sig på huk under vatten, med mig på sina axlar och skjuta upp som en kanon. Då flyger jag genom luften och ner i vattnet. ^^ Sen kan han ta mig i sina armar, hoppa upp och ner och kasta mig.
Herregud va kul vi hade!
Oooh, och jag lekte hund...gullet fick kasta en sån där röd plast ring och jag dök efter och fångade den med tänderna.
När vi gick därifrån, efter en glass (mm) så var det en stor mysig glad klump i hela mig.

Sen åkte vi till Torp och handlade mat inför kvällen. Det blev kyckling med ngn indisk curry blanding (cremé fraiche och kryddmix) och potatiskroketter med vitlöks smak. Mm. Ja, vi kryddade kycklingen med en av de nya kryddorna från Santa Maria. Jättegod!
image19
Rekomenderas starkt. Vi köpte två till, en med olika salttyper och en med chili och choklad. Den sista är nog rågod, speciallt med tanke på att varm choklad med chili är mums!

Kvällen spenderade vi framför Warhammers. Ja, tro det eller ej men jag provade faktiskt på att måla tönt gubbar. :P Och det var riktigt roligt. Fungerade ungefär som ett modellbygge. Men, det blir nog lite roligare också för att jag gjorde det med min älskade <3
(Det blir liksom roligare att göra saker när man gör dem tillsammans.)

Tja, sen kom ju den där gräsliga dagen när jag var tvungen att åka hem, dvs idag. Fick gå upp 05.00 för att kunna hinna med bussen (spelade pokémon hela vägen:P) och sedan ar det dags för skola klockan 08.00.
Idag var första dagen med det nya schemat och tre nya kurser; Matte E, Religion A och Astronomi A.
Religionen sög men de andra var underbara! Astronomin var lätt bäst...jag nästan satt och gapade...och vad glad jag blev när läraren sa att vi skulle lära oss stjärnbilder. Det är lätt bland det bästa jag vet, att bara sitta och titta på stjärnor. De är så vackra.

Nåja, nu ska jag ta en välförtjänt paus med något kul innan jag kojar. Skrev precis färdigt Historia uppsatsen (wohoo!) och skickade in den (now there's no return! Oo). Får väl se vad som händer och sker (eller fötter, som mamma säger).

God natt på er allihopa! ^^

Melodifestvialen

Yes, nu kommer Jonathans familj och vi ska se melodifestivalen tillsammans coch äta god mat...dock har jag ingen aning om vad det blir med de är väldigt bra på at laga mat så det blir säkert ngt gott ^^
Annars har det inte hänt så mycket här i Uddevalla...kom igår...vi har sovit och jag har pluggat massa historia...skrivit klart i stort sätt allt. Kommer fortsätta hemma sen,
Oops, nu är det matlagingsdax...ciao!

RSS 2.0