Sista skoldagen!

Sista skoldagen har precis lidit mot sitt slut och gjorde det i stor stil med prov i Rättskunskap. Underbart!
Har pluggat som en blå för att kunna få ett bra delbetyg, då vi bara har två prov i det ämnet (ok, man kunde välja att ha delprov för typ 1.5 vecka sedan på bara tre av 5 kapitel men det hade jag helt glömt så jag fick göra det nu på alla istället.) Dessvärre har jag inte kunnat plugga så mycket eftersom jag skrev slutprov (MEGA prov) i Fysik A i förrgår. Det innefattade ca. 12 av vilka jag gjort ca 8 och missat 4 då jag låg inlagd. För att göra det hela ännu roligare så kan man ju nämna att jag inte har pluggat fysik på ca. 2 år och således inte heller minns så mycket. Det har vart spontan plugg till och från under terminens gång och nu de senaste råplugg i två veckor...oftast med inslag av skrik gråt och böcker i golvet...wonderbar!
 
Fysik provet i sig var ju ganska roligt måste man säga! Det kändes ungefär som en bild lektion..."om jag sätter ett F där och ett s dör och kanske en 2:a där så ser det ju hyfsat bra ut...räkna ut? kan man det?!" Med andra ord så kommer resultatet kanske inte att vara det roligaste. X) Glömde faktiskt att rita små gulliga gubbar och finurliga svar...såna som pappa skickade för att muntra upp mig:
...
...
duuuuuuuuuuuuuumma blogg.se som inte vill ladda upp mina bilder!


Rättskunskapsporvet gick väl sådär; VG skulle jag tippa på. Klarade kunskapsdelen ganska bra men när det kom till att omsätta det i praktiken, dvs att dela upp arv mellan personer, så sket det sig totalt. Och självklart så var dessa frågor samanlagt värda 10p så jag är ganska körd på MVG fronten...synd. Får ta igen det nästa prov!

Försöker lite lätt att förtränga att så stressigt och så jobbigt som jag har haft det de senaste 2 veckorna kommer jag att få ha det de kommande tre månaderna, förmodligen varje dag, med tanke på att jag då ska bita i en fysik kurs som jag aldirg ens försökt med och med tanke på att även den på riktigt är 1.5 år lång...jag döööööör. Sen ska jag klara av psykologins hemtentor och de kommande uppgifterna i rättskunskapen...
..hjälp...

DOCK så är det inget jag vill höra talas om nu för nu är det en veckas härligt lov i Egypten som väntar mig...ska bli så skönt att få koppla av lite. Minns hur det var när vi var i Rom...inga måsten, inga krav, inget alls...bara Underbart sällskap, skratt och sol. LÄNGTAR!
Idag ska jag packa, städa, packa, städa, fixa en låtlista på mp3:n, springa till pappa, städa, promenera och drick minst 7 liter kaffe till....just det, slå in julklappar också :P Och imorrn åker jag till Uddevalla och på lördag morgon bär det av. Nice! Hurrgada here I come. :D


Söndags kväll

Skulle ju egentligen suttit hemma nu med mor och bror i Göteborg men så bidde det inte för eftersom jag åt lite för snabbt och fick ont i magen och hade då ingen vidare lust att sätta mig på ett tåg hem. Men jag klagar inte, det är så väldigt skönt att sitta här med min älskling. :)
Igår var vi på Liseberg...det var väl sådär skulle man kunna summera det. Visst var det jättetrevligt men kvällen blev så stressig så vi hade inte tid att se allt det vi ville se. Jag får se om jag inte kan komma dit en gång till innan det stänger kanske. Har ju trots allt fritt inträde så svårt borde det ju inte vara att ragga med sig någon ^^
MEN det var väääldigt fint. Tycker att Liseberg blir så vackert med alla tända ljus. ^^
  

Hade tänk slänga in en liten julepuss också men kortet kanske inte var allt för smickrande så det behåller jag och gullet för oss själva.

Imorgon blir det plugg....mycket plugg, och så skolan förstås. Har legat på latsidan hela helgen...kanske inte det bästa men jag har bara inte pallat. Nåja, det är iaf psykologi lektion imorrn och det ska bli Jättekul :)
Natti natti!


Städdag; forts.

Det blir inga efter foton förrens imorrn, Jonathan har haft sin kompis här och de har dratt fram lite grejer...plus att jag inte hann klart med allt. Meeeen, jag fick röjt det värsta, fixat disk, källsorterat, handlat, moppat, dammsugit, sorterat tvätt...ja, och lite små plock dårå. Jonathan blev glad iaf ^^ Så nu slapp jag att han satt och deppa hela kvällen igen :)

Har lirat World of Warcraft i snart 4 timmar, kanske inte det bästa med tanke på att jag måste plugga inför fysik provet men Jonathan hade en kompis hemma och ska jag plugga vill jag helst kunna svära högt ifred. Får ta igen det imorrn.

Imorgon ska jag vaccinera mig, för andra gången, mot Hepatit A och B, det behövs inför Egypten resan.

Har väl inte så mycket mer än så att säga så godnatt godnatt ^^


Städdag!

Hm...tänkte ju lägga in lite före och efter bilder på lägenheten men det verkar  ju inte funka utan att jag först har installerat tillhörande CD och den ligger dessvärre hemma i Götet.
...eller vänta, nu fukar det!
.. Uppdaterar...
Lägenheten i Uddevalla ligger som vanligt i ruiner efter det senaste bombnedslaget och som valigt är det upp till mig att fixa det...Jonathan orkar aldrig bry sig. Ungkarlsfasoner *fnyser*
Det ser faktiskt ut som när jag åkte förra gången...fast värre...trots att han lovade att städa denna gången. Pallar dock inte tjata på honom för jag är hans fästmö och inte hans morsa. Han får lära sig...dessvärre funkar inte hotet att jag inte kommer annars eftersom jag saknar honom för mkt för att stanna hemma. Jaja, sånt e livet, förhoppninsgvis så lär han sig snart för jag e trött på att hitta möglig mat i diskmaskinen och i kylen....och mjölkpaket som luktar apa slängda på vardagsrumsbordet. *suckar trött*

(Visar "efter" bilderna senare)

Men...nu ska vi inte bara smutskasta den här relationen...vi älskar faktiskt varandra ngt så enormt...så enormt att vi nu är förlovade ^^ Japp, ni hörde rätt! Sara sitter med en underbart vacker ring på sitt finger och myser. Äntligen! Har väntat i 6 månader på att han ska fråga mig.
Vi var ute och åt årsmiddag på Kvarterskrogen i Uddevalla. Jonathan "kidnappade" mig den dagen, dvs. att han inte lät mig åka hem för att gå i skolan utan ringde min lärare och sa att han skulle fria till mig. När vi hade ätit upp frågade Jonathan om vi inte skulle ta och göra paret till vänster lite avundsjuka...och jag fick fyrtio miljarder fjärilar i magen på i samma stund som han sa det. Han sa hur mycket han älskade mig och att visste att det här var det enda rätta att göra, att han aldrig skulle kunna känna så här för någon annan än mig. Sen gick han ner på knä och visade mig den vackraste ringen någonsin. Jag trodde att vi skulle köra på vanliga guld ringar men icke han! Han hade lagt ner x-antal tusen på en ring i vitt guld med 7 st glittrande diamanter (och vips så vaknade materialisten i mig och vrålade yeeej!).
Det var helt underbart, trodde inte att han skulle fria på vår årsdag för att det skulle vara för uppenbart...och på sätt så blev det ju en liten överaskning att han faktiskt gjorde det :)




Och snart bär det av till Egypten..sol, värme..gött. Ska väl bli skönt att komma ifrån julen i Sverige för ett år men samtidigt så suger det eftersom jag så sällan träffar min familj. Vill vara hemma också...Det får bli nästa år istället.
Och på lördag blir det jul på liseberg...ska se om jag kan få några vackra kort från den tillställnngen också...det brukar vara så fint där.

RSS 2.0