Matförgiftning!!!

Hehe, eller ja, det får vi helt enkelt se efter lunch. Jag har gjort fyllda paprikor förr men aldrig på detta sättet. Då bara fyllde jag en hel paprika med ris och grönsaker och så var det klart sen...
Nu skulle man blanda ris med skinka, kidney bönor, oliver, lök och tomatröra. Det skulle läggas i blancherade paprika halvor och sedan ungsstekas i 20 minuter. Serveras med en klick fraiche...
Får hoppas att det blir gött ^^ Glömde sockra tomatsåsen men jag tror att fraichen tar bort en del av tomaten surhet.
(Det är faktiskt egen uppfinning lite också för det skulle bara vart bönor, tomat, lök och ris i från början :P)

Håll tummarna, uppdatering kommer om en timme X)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0